69.95 99.95

Categorieën: ,
  • Levering binnen 1-2 werkdagen!
  • Gratis verzenden boven €49.95!
  • Veilig online betalen!

Productbeschrijving

SQUARE E-Hose 1.0 Blauw
Dit product is geheel vrij van nicotine, teer & tabak en beschikt over de vernieuwde accu voor nog langer gebruik! De draagbare SQUARE e-hose 1.0 waterpijp in de kleur blauw is een uitkomst! Instant de lekkerste smaken beschikbaar via de cartridges! Dit is de kleine variant van de Square E-hose 2.0.

  • Geen nicotine, teer of tabak!
  • Rijke rook-en smaaksensatie!
  • Allerlei bijzondere smaken!
  • Makkelijk mee te nemen!

Welke smaken?
Grapefruit, Mango, Appel of een lekkere muntsmaak? Allemaal geen probleem! We hebben tientallen smaken, er zit altijd wel wat voor je tussen. Zo heb je de kwaliteit van een waterpijp alleen dan met meer rook-en smaaksensatie, en je neemt hem overal mee naar toe. Bekijk hier alle smaken uit onze webshop!

De Starbuzz E-Hose 1.0 in de kleur blauw is direct klaar voor gebruik, de cartridges worden meegezonden zodat je direct van start kan. Binnen 60 seconden is de E-Hose klaar om gebruikt te worden. Bij elke hijs wordt de onderkant van de shisha verlicht, dit ziet er heel mooi uit. Met een volle accu bereikt deze shisha meer dan 1500 hijsen! Het gebruik van deze waterpijp is zo eenvoudig, de handleiding heb je eigenlijk niet nodig. Ook zitten er bij de order meerdere mondstukken.

Hoe werkt het?
Via het Airflow-systeem kan je zelf instellen hoeveel smaak-en rooksensatie je wilt ervaren! Smaakboost? Zet de SQUARE e-hose op stand 3 en je wordt zult een ultieme ervaring meemaken!

– StarBuzz E-Hose in de kleur blauw (met nieuwe type accu)
– Luxe opbergdoos
– Meerdere cartridges
– Twee mondstukken
– AC Adapter
– Handleiding

Specificaties:
Afmetingen: Dikte: 46mm hoogte: 370mm
Batterij Capaciteit: 2200mah
Aantal Puffs Batterij: Maximaal 1500
Gewicht E-Hose: 402gram
Gewicht E-Hose Kit: 810gram
Oplaadtijd Batterij: 2-3 uur
Voltage Batterij: 3.3V-4.2V
Levensduur Batterij: 750x opladen
Afmetingen verpakking: 366x118x58mm

Waarom E-Hose?
Nooit meer kolen aansteken of plakkerige tabak hoeven bijvullen. En het mooiste van allemaal: geheel nicotine vrij! Bij SishaKopen.nl hebben we verschillende versies van deze Square E-hose. De E-hose 1.0 is handzaam en dus makkelijk mee te nemen.

Waarom bestellen via ShishaKopen.nl?
Wij zijn een groothandel voor waterpijpen en shisha’s waardoor we de laagste prijs hanteren. Ook de verzendingen zijn dagelijks via PostNL.

Vragen? Neem contact met ons op!

Gerelateerde producten